Spise selskapsmat på Sløyden?
Våre dyktige medarbeidere har til sammen over 200 års erfaring med å tilrettelegge for vellykkede selskap til alle typer anledninger.
Vi setter oss gjerne ned med dere og utarbeider de riktige rammene for den store dagen, enten dere ønsker en enkel markering eller et større selskap.
Har dere ønsker om annen mat enn det som står i menyene, ikke vær redd for å spørre.
I vår flotte restaurant Sløyden kan vi servere for inntil 80 personer*. Vi kan også levere maten ut som catering.
Sjekk priser på leie av lokale, pris på utkjøring av mat, leie av kokk og/eller servitør, og våre bestillingsvilkår her.
Har dere noen spørsmål, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.
Pris for leie av lokale er 3 500 kr. I dette inngår hvite duker, servietter, blomster, antibac og servitører.
*Det er begrenset med plass i selskapslokalet pga. Covid-19 situasjonen.
Husets selskapsmat
Minimum 30 pers, kr 625,-
Chili- og hvitløksmarinert scampi med dillemulsjon og avocadosalat
(Allergener: skalldyr, egg, sennep)
Baconsurret indrefilet med sellerirotpuré, rødvinsglace,
stekt sopp, pastinakk og ovnsbakte rosewaldpoteter
(Allergener: melk, soya, selleri)
Yoghurt- og honning pannacotta
med marinerte bær og crumbles
(Allergener: hvete, melk)
Tapasmeny
9 komponenter, minimum 30 pers, kr 359,-
Spanske kjøttboller i tomatsaus (soya)
Ovnsstekte amandinepoteter med havsalt og rosmarin
Honningglaserte kyllingklubber
Manchego med aprikoskompott (melk)
Serranoskinke med hvitløksoliven
Asparges med trøffelvinaigrette
Chili- og hvitløksmarinerte scampi (skalldyr)
Chorizo med artisjokk
Hjemmebakt foccacia med aioli (hvete, egg, sennep)
Koldtbordmeny
Minimum 30 pers, kr 525,-
Karbonade med stekt løk (melk, sennep)
Grillet kylling (selleri)
Roastbiff med remulade (egg, fisk, sennep)
Rekekabaret med remulade (skalldyr, egg, sennep)
Røket laks med eggerøre (egg, fisk, melk)
Husets potetsalat (egg, melk, sennep)
Grønn salat med dressing (egg, melk, sennep)
Nystekt brød med smør (hvete, rug, bygg, havre, melk, valnøtter)
Kalvestek med kremet timiansaus, sesongens grønnsaker
og ovnsbakte småpoteter (melk, soya, selleri, sennep)
Tillegg for dessert, kr 115,-
Panna cotta med marinerte bær (melk)